Bageri i Stockholm

LINDQUISTS KONDITORI

Lindquists som bageri grundades 1915 i Stockholm och finns idag på Odengatan. Med mer än 100 år av passion, kärlek och skapande vill vi dela med oss av vårt hantverk. Med vårt stora utbud av högsta kvalité, kommer ett besök hos Lindquists vara något man längtar tillbaka till och är något utöver det vanliga.

Hos oss finns kaffebröd, kakor, tårtor, bakverk, bullar, tilltugg, bröd och surdegsbröd. Vårt bröd är bakat med kärlek och för alla smaker.

Förutom konditori med färskt och gott bröd att avnjuta när du din fikar, är du välkommen att ta din fika i vår mysiga miljö som ligger centralt i Stockholm. Där möts du av vår kunniga personal som serverar dig med ett leende. En stor del av vårt sortiment anpassar vi gärna efter behov och önskemål. Några av våra mer populära beställningar är tårtor som skapas helt efter kundens smak och önskemål. Vi har en välrenommerad mer än 100 år lång historia och gedigen erfarenhet. Våra recept är väl beprövade och avsmakade. Vi vill erbjuda er en smakupplevelse utöver det vanliga.

Välkommen in till vårt konditori i Stockholm och njut!

Välrenommerad sedan 1915

 

Mer än 100 år av passion och skapande av bakande!

 

 

 

gedigna smaker! 

 

På vårt bästa och mysigt cafe i Stockholm har vi något som faller i smaken för alla, för alla tillfällen.

 

CATERING & MATLEVERANSER

 

Du väljer själv om du vill beställa i vårt cafe eller online samt leveransätt. Vi erbjuder full service med smidighet för din nöjdhet.

 

”Ett besök hos Lindquists ska vara något man längtar tillbaka till och är något utöver det vanliga”