Allmänna & Köpvillkor

Dessa villkor gäller mellan dig som kund och Stadsbageriet i Stockholm Aktiebolag, 556762-1288, vid beställning på www.lindquists.nu

När du godkänner beställningen betyder det att du accepterar våra köpvillkor och samtycker till att registrera din personliga information i vårt kundregister.

Leveransvillkor

Leveranstiden är det datum som ni valt, vid lagd beställning. Vid akuta situationer har vi två timmar extra utöver den bestämda leveranstiden på oss att leverera beställningen. 

För frågor angående din leverans, vänligen kontakta oss via mail online@lindquists.nu

När din beställning är slutfört kommer du få ett aviseringsmail med din orderinformation.

Beställning som ej hämtas ut inom 24 timmar, om detta sker kommer kunden ingen rätt till att få pengar tillbaka, eller beställningen. 

Betalningsmetoder

Stadsbageriet i Stockholm AB erbjuder dig säker kortbetalning och Swish med Bambora, där du smidigt och enkelt kan betala med ditt bankkort. Det tillkommer inte några kortavgifter. 

Ångerrätt

Som kund har du rätt att utöva ångerrätten inom 48 timmar innan levererad beställning. Observera att, vid köp av www.lindquists.nu gäller inte ångerrätten efter levererad beställning, detta på grund av hygien- och hälsoskäl. 

Återbetalning

Sker inom fjorton dagar från det datum då vi mottar e-posten. Observera att vi återbetalar endast om avbokningen av beställning sker 48 timmar innan bestämd leveranstid. 

Reklamationsrätt 

Som kund är du ansvarig för att reklamera vid fel i beställningen. Vid fel i den beställningen som du vill göra anspråk på, ska du kontakta oss via Mail till info@lindquists.nu som anges så snart som möjligt efter att felet upptäcktes. 

Reklamationsrätten beskriver i lag att rätten täcker varor som är felaktiga. 

I enlighet med konsumentskyddslagstiftningen kompenserar vi dig för den reklamerade beställningen men vi har rätt att avhjälpa felet om möjligt i första skede. 

Lindquist  kan avslå ditt klagomål om vi anser att det inte finns några problem med beställning.